В Україні за прикладом Росії ухвалили рішення запровадити «часткову мобілізацію». Однак, чоловікам турбуватися нема про що, адже всі зроблять за нас.

Про це написав на своїй сторінці Міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої є. Регулярно він ділиться з українцями та світом найважливішими новинами з фронту.

Цього разу чоловік вирішив трохи пожартувати з пропагандистів, які продовжують вигадувати небилиці про бойових комарів в Україні, а також біолабораторії США, в яких їх і вирощують.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Це здається абсолютно абсурдним, проте, як показує реакція в інтернеті, росіяни справді вірять у це. Народ настільки розучився думати, що готові повірити у будь-що.

В українському Міноборони вирішили підіграти росіянам, і оголосили "часткову мобілізацію бойових комарів".

"В Україні оголошено часткову мобілізацію, в рамках якої планується призвати близько 300 тис. комарів. Проект має робочу назву "Москіти проти московитів", - написав Олексій Резніков на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Олексій Резніков, скріншот: YouTube
Олексій Резніков, скріншот: YouTube

Це була відповідь на заяву постійного представника Росії при ООН Василя Небензі, який на повному серйозі на весь світ почав втирати про нове біологічне озброєння, яке може знищити "весь особовий склад противника".

"Відповідно до опису, такий безпілотник транспортує в заданий район контейнер з великою кількістю комарів – переносників інфекцій – і вивільняє їх. При укусі комари інфікують атакованих людей збудниками особливо небезпечних захворювань, [...] заражений військовослужбовець буде нездатний виконувати поставлені перед ним завдання ", - Заявив Небензя.

Цей народ непоправний.

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що пропагандисти натякають, чого не вистачає шлях між ніг для натискання на ядерну кнопку

Також у ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина