Стало відомо про те, що росіяни почали застосовувати хімічне озброєння проти своїх громадян, які воюють на боці України. Черговий доказ того, що головний їхній метод - терор.

Про це пише Telegram -канал Легіон "Вільна Росія".

Справа в тому, що серед цього народу ще залишилися люди, яким не байдуже майбутнє як України, так і їхньої батьківщини, саме тому вони розпочали боротьбу з путінським режимом разом із Збройними силами України.

Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube
Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube

Вони спеціально прибули сюди для того, щоб подолати російську агресію, дати нарешті Росії та Україні вільно розвиватись, але вже окремо один від одного.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але поки при владі путін це неможливо. Цього разу його армія знову продемонструвала відсутність будь-яких моральних принципів та переваг, оскільки регулярно порушує норми ведення війни.

Російський легіон розповів, як проти них ворожа армія застосувала хімічну зброю. Вони використовували радянські хімічні гранати К-51, виготовлені ще в 1970-х роках. Тепер вони застосовуються в Донецькій області, в місті Майорськ.

Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube
Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube

"Друга армія світу" – хіба що друга з кінця – змушена використовувати старе радянське озброєння через серйозний дефіцит боєприпасів. Загалом використання хімічної зброї говорить про безпорадність, непрофесіоналізм і низьку мораль кремлівської армії", - пишуть вони в Telegram-каналі.

До речі, далі легіон вкотре наголосив, що вони борються за справжні цінності, а не виплати від путіна, які невідомо чи надійдуть на рахунок. Тим більше, що втрати у ворогів колосальні. Тому проукраїнських військовослужбовців не здолати навіть хімічної зброї.

Нагадаємо, що вусатий диктатор за вказівкою путіна почав мобілізацію? Білорусам стали надходити перші повістки

Раніше повідомлялося, що перший оптимістичний прогноз щодо Півдня: у Пентагоні переконані у поверненні Херсона під контроль України

Також, Олексій Резніков розкрив реальну кількість іранських безпілотників у запасах у Росії