У росії готові до переговорів з Україною без попередніх умов, про це заявив представник МЗС рф.

У Міністерстві закордонних справ росії заявили, що рф не має жодних попередніх умов для мирних переговорів з Україною, але "Київ має проявити волю до цього процесу". Заступник міністра Андрій Руденко заявив це в інтерв'ю, передають російські ЗМІ.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З нашого боку попередніх умов немає жодних (!), крім головної умови: щоб Україна виявила добру волю, - заявив заступник глави МЗС рф Руденко.

РФ готова розпочати мирові переговори з Україною без попередніх умов.

Раніше на рф висувала умови на кшталт, "Україна повинна спочатку капітулувати". Також в росзМІ розповсюджують посилені нібито чутки про так звані "американські лобі-групи по переговорах" Але американці вже встигли спростувати будь-які переговорні процеси з рф.

Руденко також заявив, про нібито український закон, що забороняє перемовини з ворогом, маючи на увазі схвалене президентом України Володимиром Зеленським рішення РНБО про заборону на переговори особисто з російським диктатором Володимиром Путіним, доки він буде при владі.

Нагадаємо, ми писали, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх крім себе: "Небажано, але можливо".

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто: "Москіти проти московитів".

Також "Знай.ua" інформував, нові масовані удари по критичній інфраструктурі: коли Росія може застосувати ракетний террор.