ЗСУ можуть визволити території, захоплені з 24 лютого, до кінця року, а Крим - влітку 2023-го року.

Так вважає екскомандувач Сухопутними силами США в Європі, генерал-лейтенант Бен Ходжес. Він говорить, що в Херсоні та навкруги бої точитимуться декілька тижнів, поки ЗСУ не знищать всіх росіян на правому березі Дніпра.

Підірваний міст. Фото: скриншот  Youtube
Підірваний міст. Фото: скриншот Youtube

Причому що більше контрнаступ просунеться в напрямку окупованого Криму, то більше їм вдасться застосувати HIMARS та іншу високоточну зброю для ураження важливих цілей на півострові.

Якщо ми будемо продовжувати підтримувати Україну, то я буду впевнений, що наступного року, 2023 року, Крим буде вільним, - зазначив генерал, маючи на увазі допомогу США та інших союзників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щодо оборони півострова, генерал зазначив, що за передбачувані вісім місяців, які він відводить у своєму прогнозі, може статися ще дуже багато, як на полі боя в Україні, так і в Росії. Українці отримують все більше зброї та можливостей, безпілотників, далекобійної артилерії тощо.

На його думку, у Маріуполі російські війська опиняться у пастці, адже це не українські воїни, які захищали Батьківщину.

Нагадаємо, ми писали, що "Л\ДНР" дочекалися "визволителів": кадирівці масово гвалтують мобіків, командиндир бойовиків змушений звертатися публічно.

Як повідомляв "Знай.ua" в Ірані почався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір.

Також "Знай.ua" інформував, що "Батьківщину люблю, стріляю добре": окупант-мем невдало "покурив" на Херсонському напрямку, і вже гниє у росії.