Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов залишається одним із українських діячів, у прогнози яких народ вірить. На цей раз він знову поділився деяким баченням подальшого розвитку подій.

Про це написали на сторінках відомства у соціальних мережах.

Справа в тому, що 8 листопада чоловік зустрівся з предстоятелем Православної церкви України Єпіфанієм, і під час цього вони обговорили події війни.

Не забули вони поговорити про звільнення з полону наших захисників, а також про звільнення всіх територій. Глава ГУР МО впевнений, що станеться це вже дуже скоро.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця та Боже благословення. Впевнений, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить усі окуповані землі", - зазначив Кирило Буданов.

При цьому сам Єпіфаній зазначив, що на сьогоднішній день єдність українського народу має величезне значення, і тому він подякував кожному, хто сьогодні наближає українську перемогу. Це справді дуже важливо у складний час.

Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook
Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook

"У цей непростий час кожен має присвятити свої сили та здібності для перемоги над російськими загарбниками. Адже від кожного з нас щось залежить і всі ми в єдності здатні досягати успіху у протидії агресору", - додав митрополит.

За деякими прогнозами Кирила Буданова війна закінчиться ближче до літа, коли ЗСУ вдасться зайти на територію півострова Крим, а всі найважливіші бої будуть навесні. До речі, ще за одним прогнозом ми можемо повернути Херсон уже до кінця листопада.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube
Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що у Білгороді школярі та студенти допомагають українським захисникам: губернатор наляканий та спантеличений

Раніше повідомлялося, що "ЛДНР" дочекалися "визволителів": кадировці масово ґвалтують мобиків, командир бойовиків змушений звертатися публічно

Також в Ірані почався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір