Стало відомо про те, що росіяни можуть готувати ще один наступ на українські міста, проте успіхом він знову не повінчається.

Про це повідомив екс-глава Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж в ефірі FREEДІМ.

Незважаючи на постійні поразки на фронті, вони розглядають нові сценарії свого наступу. Вони можуть спробувати завдати більш серйозного удару, але успіхи Збройних сил України завадять їхнім планам.

Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube
Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube

Уся подальша ситуація залежатиме від українських захисників, і найближчими тижнями вже може бути звільнено Херсон і частину області, після чого ВСУ має новий план, який триматиметься до талого в секреті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Саме після цього російський диктатор може зважитися на відчайдушні заходи, серед яких є ще один провалений наступ.

І тут Путін змушений буде йти на те, щоб саме припинити війну, вийти з території держави під нашим військовим тиском і під тиском міжнародного потужного формату: і Заходу, і можливо навіть Китаю, і Туреччини, і Індії, та інших країн. загроза вже переростають у глобальну та навіть ядерну. Тому всі країни зацікавлені припинити війну", - зазначив Микола Маломуж.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Путін ніколи не визнаватиме поразки, бо хоче зберегти свій імідж. Незабаром він знову може оголошувати "часткову мобілізацію", тому до початку зими нам потрібно якнайбільше звільнити нашу територію.

"Якщо до цього часу ми ще не розіб'ємо їх на голову, це два-три місяці, то він десь із кінця зими-весни почне нові наступальні операції. Там, де ще триматимуть фронт. Ось до цієї ситуації треба готуватися." . Їх буде багато", - вважає екс-глава розвідки.

Нагадаємо, що в Ірані розпочався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір

Раніше повідомлялося, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх, крім себе

Також Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто