Президент України Володимир Зеленський уперше за довгий час знову заговорив про втрату української та російської армій. У окупантів справи складаються найгіршим їм чином.

Про це український гарант заявив у своєму новому інтерв'ю для американського телеканалу CNN , де регулярно розповідають про події в Україні із незалежної сторони. Звісно ж, від них виходить підтримка України.

За словами глави держави, втрати росіян вже як мінімум у 10 разів перевищують втрати української армії. Для обох сторін це великі цифри, проте українські захисники у цьому плані виявилися більш підготовленими. Він наголосив, що не може назвати точні цифри, але є "дуже суттєва різниця".

Володимир Зеленський, фото: ОПУ
Володимир Зеленський, фото: ОПУ

До речі, Володимир Зеленський ще й прокоментував заяву Пентагону про те, що окупанти вже втратили щонайменше половину своїх танків і в Україні згодні з цим.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я думаю, що це більш-менш відповідає дійсності – хоча, відверто кажучи, повної реальності, особливо за особовим складом, ніхто не знає", – заявив президент України.

Величезні втрати росіян пов'язані з командуванням, яке не шкодує солдатів. Вони для них не більш ніж просто "гарматне м'ясо", ось звідси й втрати, які повільно, але впевнено наближаються до психологічної позначки в 100 тисяч.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Кожного разу, коли ми просимо у наших партнерів артилерію чи бронетехніку, йдеться не просто про озброєння, а насамперед про захист наших військових. Ми їх зупинили, ми деокупували більшу частину нашої території. І цьому справді допомогла артилерія та нові технології". , - сказав гарант.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що голова Волинської ОВО закликає не панікувати, спростував чутки

Раніше повідомлялося, що папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого російського народу" і висловлює свою повагу

Також сміялися всією казармою: путінський вояка повоював рекордну кількість часу - ВСУ порахували хвилини