Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що можливий відхід російських військ з правобережної частини Херсонської області стане черговою перемогою ЗСУ.

У своєму виступі на брифінгу в Італії, Йенс Столтенберг заявив, що представники Північноатлантичного альянсу взяли до уваги оголошення Росії про відступ з Херсону.

Єнс Столтенберг. Фото: скриншот з відео
Єнс Столтенберг. Фото: скриншот з відео

Ми повинні подивитися, як буде розвиватися ситуація на місці найближчими днями. Але що очевидно — росія перебуває під важким тиском. Якщо вони залишать Херсон — це буде ще одна перемога України. - заявив очільник Альянсу.

За його словами, найближчими днями Альянс стежитиме за тим, чи справді рф відступає.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він знову наголосив, що НАТО підтримуватиме Україну "стільки, скільки буде потрібно".

"Безпрецедентна підтримка, яку надають союзники по НАТО, включаючи Італію, щодня змінює ситуацію на полі бою і залишається життєво важливою для просування України", — сказав генсек НАТО.

Мелоні, яка вступила на посаду прем'єр-міністра Італії минулого місяця, заявила, що її уряд залишається відданим захисту "територіальної цілісності, суверенітету та свободи України".

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський відкрив завісу про реальні втрати української армії.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі намагаються тиснути на Україну: тепер вже не напряму.

Також "Знай.ua" інформував, що підлеглі путіна починають гризти один одному горлянки через постійні поразки.