Декілька тижнів тому кухар путіна пригожин показав "оборонні споруди" на Луганщині, які вагнерівці набудували для стримання ЗСУ, але у Генштабі заявляють, що це марні зусилля.

На черговому брифінгу, заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов заявив про це коментуючи ситуацію на Луганщині.

Оборонні споруди вагнерівців. Фото: скриншот YouTube
Оборонні споруди вагнерівців. Фото: скриншот YouTube

Він додав, що історія воєн має чимало прикладів, коли на кожну зброю вироблявся засіб протидії. Завдяки міжнародним партнерам Україна має засоби подолання мінно-вибухових загороджень.

Інженерні загородження мають на меті або зупинити або ускладнити просування військ противника. Це можуть бути як вибухові, так і невибухові загородження. На даний час ми ретельно вивчаємо хід відбудови так званої лінії і продумуємо, як її долати. Але можу вам впевнено сказати: підійдемо – подолаємо - сказав Громов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що оборонні споруди, які будує рф називаються зуби дракона та виглядають як бетонні пірамідки. Так звана "Лінія Вагнера" є другою лінією оборони на той випадок, якщо ЗСУ прорвуться у цьому районі. Проте західні партнери запевняють, що українські сили зможуть обійти цю лінію, оскільки її довжина лише 1,6 кілометра.

Нагадаємо, ми писали, що Кримський міст не зможуть ввести у повноцінну експлуатацію до вересня 2023 року.

Як повідомляв "Знай.ua" правоохоронці ідентифікували понад 168 тисяч росіян, які за наказом путіна вбивали українців: карма наздожене кожного.

Також "Знай.ua" інформував, Кирило Буданов передбачив початок вирішального етапу війни: "Потрібна допомога та Боже благословення".