Ішов дев'ятий місяць війни. Російська влада і пропагандисти вже нічого не говорять про вигадану "денацифікацію" та "демілітаризацію". Вони взагалі бояться, що за бажання ЗСУ можуть доїхати за кілька годин до Москви.

Про це повідомляє один із Telegram-каналів пропагандистів. Вони цілком серйозно переживають, що " друга у світі армія " вже ні на що не здатна, і це призведе до захоплення влади в Росії.

За його словами, зараз Збройні сили України можуть скористатися ситуацією, що склалася, і створити угруповання з 20-30 тисяч осіб, які почнуть рух прямо на російську столицю.

Паніка окупантів, фото: Telegram
Паніка окупантів, фото: Telegram

"Через ефект раптовості за одну ніч цілком можна увірватися до Білгорода, Курська, Орел або Брянська. За 7-8 годин колона військової техніки, якщо вона перетне кордон у районі Глухова, дійде до столиці при швидкості 70 кілометрів на годину" - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До речі, далі пропагандист у своєму Telegram-каналі зазначив, що українські захисники можуть легко перерізати кілька стратегічних шосе, щоб швидко та оперативно вийти до МКАД, та проскочити до Кремля.

на росії мобілізують безхатьків
на росії мобілізують безхатьків

Насправді плани звучать цілком реалістично, оскільки путін кинув майже всі свої сили на захоплення українських територій, і саму Росію вже нема кому захищати.

Така паніка у них з'явилася у зв'язку з найбільшим провалом початку повномасштабної війни - втрата міста Херсон. Угруповання практично з 20 тисяч людей намагалося покинути місто через річку, але вдалося це зробити далеко не всім.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що в ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина

Також, у ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо