Відео з "командиром ЗСУ" зараз розганяють російськими тг-каналами.

В ролику, чоловік, одягнений у військову форму, схожу на форму ЗСУ, розповідає, що нібито чув, що командування готовить наступ на Білгород та Курськ. При чому мова "командира" явно нагадує говірку людини з зони, імовірно з Донеччини, або Луганщини.

"Командир ЗСУ". Фото: кадр з відео
"Командир ЗСУ". Фото: кадр з відео

Чув, що на території росії вже працюють групи ДРГ, проводять підривну діяльність, залишають зброю, вибухівку, для того, щоб провести повномасштабну атаку. Орієнтовно це буде взимку. Коли ґрунт буде твердий і техніка зможе пройти. Пройдуть 50 км, так 50, пройдуть 100 км, так 100. - каже

Також "командир ЗСУ" зізнався, що чітких даних у нього нема, а насправді все це дуже набридло і хочеться закінчити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У кремля все дуже погано з мотивацією серед росіян, намагаються хоч якось пробудити бажання піти на війну. Зараз про дідів засуватимуть, от "вони б точно пішли, а ви ганебники" тощо.

Однак, це не зарадить, зрозуміло, що росіянам на все байдуже. Тим паче ніхто не хоче після стількох жертв гинути за старого маразматика.

Нагадаємо, ми писали, що путін може завдати електромагнітний імпульсний удар: вийде з ладу все, але є нюанси.

Як повідомляв "Знай.ua" вагнерівці набудували дивних трикутників на Луганщині: сподіваються, це їх врятує.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти готуються завдати чергового масованого ракетного удару по Україні: хочуть бити залпом.