У росії хочуть створити першу приватну військову компанію (ЧВК) при православній церкві, яка матиме назву "Андріївський хрест", а входять до неї воцерковлені мобілізовані росіяни.
Окупантів відправлятимуть на війну в Україну без військового спорядження та належної підготовки, зате з благословення архімандрита Олексія Ганьжина. Про це пишуть у Telegram-каналі Mash із посиланням на представників єпархії.

Архімандрит Олексій, фото з вільних джерел
Архімандрит Олексій, фото з вільних джерел

Творцями ПВК "Андріївський Хрест" виступили представники громади Морського Кронштадського Микільського Собору. За інформацією, організація вже проводить підготовку мобілізованих у рамках закону про часткову мобілізацію, який підписав путін деякий час тому.
Додатково формуватимуться добровольчі батальйони, а тих, хто пройшов військове навчання, планують відправити в Україну під власним прапором. Інструкторами в "Андріївському Хресті" нібито стали бійці, які пройшли всі гарячі цятки.
окупанти, фото: unian
окупанти, фото: unian

Координаційний директор ПВК Володимир Юхимович Хільченко пояснив, що основним завданням є підготовка добровольців для війни в Україні.

Раніше ми писали про те, що у "ДНР" школяр отримав атестат вже в окопах під Херсоном, воювати зовсім нема кому

Як повідомляв Знай.ua, ЗСУ можуть скористатися безпорадністю окупантів узимку: операція з "деморалізації" росіян пройшла успішно

Також портал Знай.ua писав, що вагнерівці налаштували дивних трикутників у Луганській області: сподіваються, це їх врятує

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще