Державний переворот у Кремлі вже почав готуватися, і цього ніяк не уникнути. Після такої кількості поразок на світовій арені та в Україні диктатору путін не вдасться залишитись у кріслі президента.

Про це говорив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у новому випуску програми "Аргумент".

Там влада не може ніяк вигадати виправдання тому, чому така «велика держава» програє маленькій Україні, яку вони хотіли захопити за 3 дні.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

І ось, все йде до того, що зміна кремлівської еліти станеться набагато швидше, ніж можна було на це розраховувати. Останньою краплею могла стати втрата Херсона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Офісі президента зазначили, що державний переворот після цих подій уже неминучий.

"Це навіть не питання державного, а питання внутрішньоелітного перевороту. Він може статися швидше, ніж усі очікують. Це буде як втеча з Харківської чи Херсонської області, тобто всі чекатимуть, що Росія ще щось може зробити, а вона може тільки трохи використовувати ракети та "смикати" Іран. Цей державний переворот вже зав'язаний і вже вирує", - зауважив радник голови ВП.

Мітинг у росії, фото: вільне джерело
Мітинг у росії, фото: вільне джерело

До речі, там еліти починають звинувачувати один одного у всіх смертних гріхах і шукають наступників. А ось чинна влада вже готується до втечі, після чого у Москві відбудуться стихійні процеси управління.

"Патріотичні канали в Росії змінили риторику. Вони кажуть, що Україну потрібно знищити, але ці ж канали показують, що Путін - абсолютний лузер. Він - аутсайдер, що провалився. Суб'єкт на прізвище Дугін заявив, що цар повинен заплатити за провали своїм життям. Це надзвичайно. важлива симптоматика дезінтеграції в усіх напрямках", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що в Ірані розпочався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір

Раніше повідомлялося, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх, крім себе

Також Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто