Стало відомо про те, що найближчим часом розпочнуться більші бої в Луганській області, адже ЗСУ вже наближаються до міст. Мешканці околиць можуть уже чути бої.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Серед росіян останнім часом величезна кількість втрат, зокрема йдеться про мобілізованих Путіним людей. У Луганській області ведуться важкі битви та успіх на боці Збройних сил України.

Сергій Гайдай
Сергій Гайдай

"Досить запеклі та важкі бої відбуваються зараз на Луганщині. Але в місцевих пабликах ми читаємо про те, що місцеві жителі чують вже досить гучні бої біля великих міст — і в Рубіжному, і в Кремінній. Це говорить про те, що лінія фронту потроху наближається. до наших великих міст", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сергій Гайдай зазначив також, що трохи ворожим військам все ж таки вдалося підготуватися, оскільки вони спорудили на території оборонні споруди, а також закопалися. Підтягнуті туди й резерви із ув'язнених та частково мобілізованих.

Луганський аеропорт
Луганський аеропорт

Тактику російське командування не змінює, тому вони намагаються взяти кількістю, а не якістю.

"Хоча вони недосвідчені, але їх досить багато, вони несуть смертельну небезпеку. Їхня кількість не дозволяє десь швидко просуватися. Також уповільнює просування ЗСУ те, що всі території заміновані", - розповів він.

Через великі втрати вони продовжать постачати цей напрямок новими резервами, яких залишилося не так багато. До речі, вони йдуть власними трупами, і не виносять загиблих.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі