Стало відомо про те, що українські війська можуть увійти до Криму вже протягом кількох наступних місяців. Вже немає жодних сумнівів у тому, що Україні вдасться повернути свої території назад.

Про це заявив військовий експерт Роман Світан у програмі "Повітря".

До повернення Кримського півострова назад під контроль офіційного Києва залишилося не так багато часу, але перед цим спочатку буде знову підірвано Кримський міст. Робиться це для того, щоб перетворити територію острова на цілком величезний котел, звідки росіянам вже не втектиме.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Але це в майбутньому, і зараз перед Збройними силами України стоятиме завдання просунутися від правого берега Дніпра у бік Азовського моря, щоб відрізати Кримський півострів від материкової частини України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Масований обстріл українських міст лише допоможе ЗСУ швидше отримати ракети, аналогічні "Калібрам" або X-555 та X-101, які і використовували сьогодні російські війська. Швидше за все, це будуть американські "Томагавки" - а вони будуть здатні знищувати аеродроми базування російських" бомбардувальників, які несуть X-555 та X-101" - каже далі Роман Світан.

Супутниковий знімок кримського мосту. Фото: скриншот Telegram
Супутниковий знімок кримського мосту. Фото: скриншот Telegram

Крім всіх вищезгаданих дій буде знищено і російський Чорноморський флот, чиї кораблі озброєні «Калібрами». У цьому не залишилося жодних сумнівів і залежить все лише від згуртованості українців та мотивації Збройних сил України.

Повернення Херсона до рідної гавані пройшло успішно, але настав час уже рухатися далі.

Нагадаємо, що ППК "Вагнер" та "кадировці" не повинні були воювати в Україні: мали різати росіян усередині Росії

Раніше повідомлялося, що "путіну винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців

Також, Михайло Подоляк розповів про сценарій Віктора Януковича для путіна, переворот уже готується .