Стало відомо, що за діями Збройних сил України вкрай складно встежити. Вони поводяться досить зухвало у своїй роботі проти окупантів, тож складно передбачити, що буде далі.

Про це 24 каналу розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Україна поступово починає відходити від своїх старих методів ведення війни, і для російських окупантів це стало певним сюрпризом. Несподіваними можуть стати їх майбутні дії на території тимчасово окупованих областей.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Вже ні в кого не має залишитися сумнівів, що Збройні сили України отримали стратегічну перевагу на більшості напрямів фронту. Усього за 9 місяців плідної роботи було звільнено понад 52% земель.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Генштаб не втомлюється дивувати своїми сценаріями зі звільнення областей, і це ми можемо побачити навіть у Херсоні.

"Якщо розглядати ситуацію, використовуючи класичні теореми чи формули у військовому сенсі, з урахуванням сучасної війни, то навіть у цій проекції Генштаб та ЗСУ діють у хорошому сенсі цього слова непередбачувано та зухвало. Тому що відбуваються події, які дуже важко передбачити", - каже Олександр Коваленко.

Українські захисники. Фото: скриншот Facebook
Українські захисники. Фото: скриншот Facebook

Далі українські захисники можуть розпочати діяти на Запорізькому напрямі, і це буде широкий фронт. Британський генерал уже зазначав, що це буде Мелітополь, Маріуполь і так далі, проте все може бути зовсім інакше.

Я бачу це іншим чином: Мелітополь, Бердянськ, Маріуполь – звільнять не найближчим часом, а у першому кварталі 2023 року може розпочатись формування умов для цього широкомасштабного звільнення. Не раніше", – додав аналітик.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі