У білорусі вирішили навчити розвідників англійської, для цього закупають швидкі курси.

Одна з військових частин, завдання якої "радіорозвідка та придушення ліній зв'язку супротивника", розмістила тендер на закупівлю відповідних курсів.

Кордон з білоруссю, кадр з telegram
Кордон з білоруссю, кадр з telegram

Замовники дуже поспішають, тому шукають, хто займався б з "орлами" не відриваючи їх від програми бойової підготовки. Воно й зрозуміло, "шепіт НАТО вже чути на кордоні", а білоруські захисники нічого не можуть розібрати.

Скріншот заявки. Фото: telegram
Скріншот заявки. Фото: telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін. Триває формування російсько-білоруського угруповання військ на території республіки білорусь.

Українські військові вдадуться до активної оборони, якщо окупанти спробують повторити наступ на Україну з території білорусі.

Республіка Білорусь й надалі підтримує збройну агресію Російської Федерації проти України, приймає та розміщує російських військовослужбовців, надає полігони для підготовки. Триває формування спільного російсько-білоруського угруповання військ. Зберігається загроза ударів і застосування ударних БпЛА з території та повітряного простору білорусі.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти перед втечею заради розваги закатували хом'яків.

Як повідомляв "Знай.ua" ще одна "многоходовочка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена.

Також "Знай.ua" інформував, що Україна стала ще на крок ближче до постачання американських дронів Gray Eagle, але спочатку їх потрібно модифікувати.