Стало відомо про те, чому проект путіна «кухар» Пригожин виявився провальним, і зробив одну з найбільших в історії сучасної Росії помилку.

Про це 24 каналу розповів російський політолог Аббас Галлямов.

Тривалий час здавалося, що власник ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин самостійно збирається сісти в крісло президента, оскільки дуже почав активно брати участь у житті країни, і в першу чергу це стосувалося війни в Україні. Однак, зараз ситуація дещо змінилася, і виявилося, що вона не така самостійна, як могло здатися.

Пригожин. Фото: скриншот Youtube
Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Все це може бути черговим путінським проектом, який спрямований на залякування еліт, що можуть змінити свою ідеологію, і відірватися від путіну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Така думка з'явилася після показової страти завербованого в'язня, адже це грає проти інтересів Євгена Пригожина. Якби він хотів пов'язати свою долю з політичним майбутнім, то вчинив би інакше.

путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело
путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело

"Він має бути прийнятним і рукостисненим для всіх, а з таким відморозком ніхто не захоче мати справу", - каже Аббас Галлямов.

Звідси можна дійти невтішного висновку, що він проти своїх довгострокових інтересів, що змушує сумніватися у ньому як у самостійному гравці. «Стеля» для диктатора путіна - бути виконавцем волі диктатора, і шанси стати главою Росії у нього вже мінімальні. Тим більше, що сам народ не оцінив страту ув'язненого.

Нагадаємо, що ще одна "багатоходівка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена

Раніше повідомлялося, що ППК "Вагнер" і "кадировці" не мали воювати в Україні: мали різати росіян усередині Росії

Також "путина винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців