У Росії вирішили вбити останні відлуння демократії, і заблокували петицію проти мобілізації. Від громадян нічого не залежить - тобто знову нічого не змінило.

У зверненні росіян йдеться про те, що кривавий диктатор не має жодного права оголошувати часткову мобілізацію, і це правда. На їхню країну ніхто не нападав, і робиться це заради того, щоб закинути на фронт нову порцію гарматного м'яса.

Мобілізація. Фото: скриншот youtube
Мобілізація. Фото: скриншот youtube

Усього цю петицію підписало майже 500 тисяч чоловік, і здавалося, що можливо цього разу до людей прислухаються, і зрозуміють, що народу зовсім не потрібна ця війна.

Але це не так. За позовом військової прокуратури суд міста Володимир вирішив її заблокувати. Про це зазначила муніципальний депутат Юлія Галямін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ще один доказ того, що путін дуже боїться втратити контроль над народом, тому використовує метод репресій. Він намагається придушити всі бунти, навіть якщо це просто підписи чи коментарі в Інтернеті.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Однак і це не все. Незабаром у Кремлі можуть оголошувати загальну мобілізацію, і любителі "російського світу" навіть назвали приблизні терміни, коли це відбудеться.

Найімовірніше, це буде новорічний сюрприз для росіян. Тепер усі ті, хто «поза політикою», повинні будуть замислитися.

Російські Telegram-канали панікують через масові повідомлення про підготовку диктатором Путіним загальної мобілізації.

Мобілізація, скріншот: Telegram
Мобілізація, скріншот: Telegram

За одними даними, кожного росіянина поставлять під рушницю вже в січні 2023 року, за іншими даними – у грудні 2022 року.

Дехто вже почав виправдовувати такі можливі дії Кремля, адже інакше вони нібито не зможуть "війну із Заходом виграти, а у разі ядерної війни загальна мобілізація тим більше потрібна".

Нагадаємо, що ще одна "багатоходівка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена

Раніше повідомлялося, що ППК "Вагнер" і "кадировці" не мали воювати в Україні: мали різати росіян усередині Росії

Також "путина винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців