Останньою битвою України на цій війні перед перемогою може стати битва не за Донецьк чи Луганськ, і навіть не за Кримський півострів. У путіна зараз інша тактика.

Свою думку щодо цього вирішив озвучити колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента Віктор Андрусів у власному Telegram -каналі. Там він регулярно озвучує свою позицію.

Виявляється, остання битва вже розпочалася, і вона йде. Це битва за те, хто зможе пережити цю зиму. Диктатор путін вже ніяк не зможе здобути військову перемогу після втрати Херсона, і тепер їм доводиться перейти в оборонну операцію практично на всіх напрямках, окрім Донбасу.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Крім того, поки що навіть не зовсім зрозуміло, на які наступальні операції вони творитимуть наступного року, якщо дивитися на ситуацію з технікою та боєприпасами.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Тому остання битва Путіна – це зима. Він сподівається зламати нас. Без світла, без тепла, без зв'язку – це має змусити нас домовлятися на його умовах. У цій битві беруть участь уже не лише ЗСУ. Беруть участь усі: громадянські, жінки, діти, пенсіонери – абсолютно всі, хто живе в країні. І саме вона визначить результат війни. Тому не чекайте підтримки від держави, волонтерів, міжнародних організацій – організуйте свій план на зиму" - йдеться у повідомленні Віктора Андрусіва.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

В українців сьогодні не повинно бути жодних ілюзій щодо того, що буде опалення з електрикою, або що путін зупиниться. У цій війні перемога залежить від кожного з нас, а також від нашої готовності до труднощів.

"Як мінімум у нас вже є гарний прогноз на теплу зиму. Але і на це не варто сподіватися. З першими весняними променями останні надії Путіна випаруються разом зі снігом. І єдине, що йому залишиться – прийняти наші умови капітуляції", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що "Півняча рота" йде в останній бій: пригожинські відморозки загрожують Україні "опущеними"

Раніше повідомлялося, що рот путіна пісків зізнався для чого знищують критичну інфраструктуру .

Також Володимир Зеленський розповів, чому відкинув сценарій повної евакуації всього Києва .