Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вкотре відзначився. За прикладом свого друга та російського диктатора путіна закликав не турбуватися про міжнародні санкції.

Про це він повідомив під час своєї промови на урочистому вшануванні аграріїв, а ролик опубліковано прес-службою президента.

Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що тепер у Білорусі замість мережі ресторанів McDonalds буде "Вкусно и точка", як і у їхніх східних ізольованих сусідів.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Якщо народ був не дуже радий такому рішенню, то сам Олександр Лукашенко в захваті від цього. Мабуть, політика ізоляції йому дуже до душі, і відхід багатомільярдної компанії з країни на нього ніяк не вплинув.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я завжди вас закликаю: харчуйтеся, споживайте своє, не кидайтеся на заморське. Це сьогодні актуально звучить у плані того, що дехто, особливо серед молоді, почав ахати і охати: "Ах, "МакДональдс" йде". Я думаю: слава тобі господи, що хоч іде!" – каже Олександр Лукашенко.

McDonald's
McDonald's

Крім того, він закликав місцевих підприємців розвивати вітчизняні бренди та ресторани. Тепер місце американського бізнесу, на його думку, займуть білоруські. Там вживатиметься вітчизняний товар, і працюватиме сам народ.

"Запам'ятайте, ніхто інший. Ми самі повинні робити те, що колись робив цей "МакДональдс", якщо комусь це треба, і навіть краще. , картоплі та салати? Господи, хто це споживає, не знаю", - звернувся він до прем'єр-міністра Білорусі Романа Головченка.

Чергова пропаганда про те, що "у нас все добре, і нам нічого не потрібно чужого. Ми і без вас впораємося".

Нагадаємо, що новий наступ Росії готує з Білорусі: Генштаб повідомив про загрозу

Раніше повідомлялося, що російські окупанти не готові вигравати війну, і провалили все до єдиної мети

Також, ЗСУ скоро можуть зайти до Криму: спочатку знову постраждає Кримський міст