Стало відомо, що повномасштабна війна Росії проти України, яку диктатор путін почав 24 лютого, може закінчитися набагато раніше, ніж ми військовим шляхом звільнимо всі території.

Про це радник Офісу президента України Михайло Подоляк сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини".

На його думку, існує такий сценарій, що війна в Україні може закінчитися автоматичною поразкою росіян після втрати якогось великого міста. Йдеться про умовний Луганськ, або Донецьк, які вже понад вісім років перебувають під російською окупацією.

Михаил Подоляк, фото: ОПУ
Михаил Подоляк, фото: ОПУ

Тобто військовим шляхом нашої армії не треба буде все продовжувати. Збройні сили України в будь-якому разі просуватимуть нашою землею, і гнатимуть росіян якнайдалі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чи можлива повністю стовідсоткова військова перемога? Можливо, виглядатиме трохи інакше. Наприклад, ми просунемося в Луганській чи Донецькій області або впаде велике місто, яке вісім років було окуповане РФ, наприклад, Луганськ, після цього почнуться незворотні процеси – і в політичні. елітах РФ, і в суспільстві. І таким чином війна може закінчитися раніше, ніж ми військовим шляхом все звільнятимемо. Тому що буде звільнено воно за фактом того, що Росія програла війну", – пояснив Михайло Подоляк.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Він також прокоментував нещодавню заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі про можливість військової перемоги України. Той вважає, що це можливо, але станеться малоймовірно.

Михайло Подоляк одразу зазначив, що 24 лютого ніхто у США і зовсім не вірив у той факт, що Україна вистоє у війні. Деякі особи Пентагону взагалі давали Києву менше 72 годин, після чого він нібито має бути впасти.

І ось ми вже закінчуємо дев'ятий місяць нашої боротьби, і ні в кого сумнівів не має залишатися саме у нашій перемозі.

"Тому мені здається, що це просто такий дискусійний майданчик, де можна говорити - малоймовірно, велика ймовірність тієї чи іншої події. Але події - це конкретні дії на лінії фронту і це конкретні постачання військових здібностей", - розповів радник глави президентського офісу.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі