На боці руски воюють не лише фігуранти кримінального провадження щодо злочинів на Євромайдану, а й 20 осіб щодо яких не вистачало доказів причетності до злочинів під час Революції.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР. Там уточнюють, що понад 20 колишніх міліціонерів розформованого спецпідрозділу "Беркут" сьогодні воюють проти України у складі російської армії або протидіють нашій країні у складі окупаційних правоохоронних органів.

"Беркутівці". Фото: скриншот Youtube
"Беркутівці". Фото: скриншот Youtube

Також у ДБР нагадали, хто став на бік злочинної влади та виконував наказ бити та вбивати українців, які вийшли на протести. Перші протести почалися 21 листопада 2013 року, через рішення влади щодо зміни курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Тільки с початку 2022 року, не зважаючи на військові дії в країні, працівники Управління "справ Майдану" ДБР повідомили про підозру 46 особам, причетним до злочинів під час Євромайдану. За результатами роботи ДБР у 2022 році до суду було направлено 23 обвинувальні акти стосовно 59 осіб. - уточнюють в ДБР.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що путін на золотому унітазі спустив червоні труси і посадив Лукашенка з ключкою на коліна: розміри відрізняються від очікуваних.

Як повідомляв "Знай.ua", "півняча рота" йде в останній бій: пригожинські відморозки погрожують Україні "опущеними".

Також "Знай.ua" інформував, ЗСУ скоро можуть зайти до Криму: спочатку знову постраждає Кримський міст.