Відомо, що у росії велика проблема з тими, хто має вбивати українців на влаштованій росіянами війні.

Тому часто-густо з'являється інформація про бунти та заколоти, дезертирства та масові здачі у полон тих, хто не хоче "помирати молодим". Натомість влада та командування, пропагандисти та диванні експерти вміло керують своїм безвільним стадом зомбаків, просто говорячи неправду, або говорячи напівправду, вдало маніпулюючи цими хиткими поняттями особливо для представників рф. Про новий бунт серед чмобіків запустили відео в соцмережах.

Мобілізовані. бунтують
Мобілізовані. бунтують

Новий бунт мобілізованих в Томську. Російські "чмобіки" обурюються, що їм збрехали. Сказали, що мобілізують до тероборони, а насправді відправляють до України.

На відео майбутнє добриво розповідає, що їх не навчили тримати зброю в руках. Та бідкаються, що з такими брехунами-офіцерами краще не воювати, бо там же їх і "продадуть". Нещасні мобілізовані за два тижні вперше поїхали на полігон, звідки хм прийшлось пішки повертатися в розташування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Втім, жодного співчуття до цієї маси. Вони не проти війни та вбивства українців, вони проти того, щоб вбивали їх самих.

Нагадаємо, ми писали, що підлеглі путіна починають гризти один одному горлянки через постійні поразки.

Як повідомляв "Знай.ua" ціла рота мобіків драпанула з передової, як тільки побачили роботу артилерії ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти влаштували істерику через мобікiв-бунтарів та змушують самим купувати екіпіровку.