Про утримання та військову "підготовку" російських окупантів знає вже кожен, і здавалося б, чому вже дивуватися? Ми бачили іржаві автомати, бронежилети завтовшки з аркуш паперу, а також чули поради про зупинення крові за допомогою жіночих тампонів. Але є ще щось, що викликає шок.

Російське командування не славиться поважним, чуйним ставленням до своїх підлеглих, проте відео, яке потрапило до мережі, справді шокує.

Окупанти. Фото: кадр з відео
Окупанти. Фото: кадр з відео

На ньому мобілізований отримує своє військове обмундирування. Мало того, що солдату видають форму не за розміром, то ще й розмовляють, наче зі худобою. Шпурляють черевики у голову і жорстко покривають матюками.

"Еб*ло завали, бл*ть", - відповів чоловік незадоволеному солдатові.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також є відео, за яких умов живуть окупанти. Створили вони їх самі собі. У передбачуваній казармі солдати влаштували неймовірний бардак, м'яко висловлюючись.

Скрізь валялися випиті пляшки спиртного та сміття, ліжка зламані. Через те, що вони пошкодили грубу, по стелі пішла заморозь.

Раніше ми писали про те, що Захід все ще зволікає з постачанням далекобійних ракет, і знайшли нову відмовку: "Вже півроку просимо"

Як повідомляв Знай.ua, путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас із Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися

Також портал Знай.ua писав, що "Півняча рота" йде в останній бій: пригожинські відморозки загрожують Україні "опущеними"