Російські пропагандисти не приховують поглядів українців щодо загарбників, у мережі з'явилось промовисте повідомлення.

Пропагандисти вкотре нагадують, що Херсонська область – це Україна. А місцеве населення ненавидить російських окупантів та бажає їм смерті.

Українці, Херсон. Фото: Bel Trew
Українці, Херсон. Фото: Bel Trew

У Херсонській області місцеві підлітки активно допомагають ЗСУ мирне населення. Силовики підконтрольної рф частини Херсонської області заявляють про те, що молоді люди проукраїнських поглядів масово стають наводчиками та передають ЗСУ координати російських військових об'єктів на території регіону. йдеться у повідомленні.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після того, як було звільнено Херсон, найбільше місто, яке змогли окупувати росіяни, стало зрозумілим, що фейкові безпідставні залякування, що росіяни там на довго, зміцнили віру в те, що українці якнайшвидше на скільки це можливо, звільнятимуть українські міста та селища з-пі окупантів.

Цієї віри, яка імовірно на окупованих територіях ледь жевріла, додалося місцевим мешканцям, щоб посилити допомогу ЗСУ.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що налякані "чмобіки" влаштували бунт та не хочуть ставати гарматним м'ясом: "Тероборона, казали вони".

Як повідомляв "Знай.ua" колишні "Беркутівці" воюють проти України: ДБР визначило два десятки зрадників.

Також "Знай.ua" інформував, захід все ще зволікає з постачанням далекобійних ракет, і знайшли нову відмовку: "Вже півроку просимо".