У Міністерстві оборони України вирішили знову натякнути українцям на приємні новини із фронту, а також відбулася деморалізація росіян.

Нова публікація з'явилася на сторінці відомства у соціальній мережі Twitter , де регулярно діляться офіційною та перевіреною інформацією з поля бою. Ніхто не планує здаватися і всі території обов'язково будуть повернуті.

В українському оборонному відомстві зазначили, що у південних українських областях можна "відпочити" навіть узимку, тому робота над звільненням територій продовжується.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Жодних зимових пауз у війні Росії проти України бути не може, і Збройні сили нашої країни робитимуть все для того, щоб якнайшвидше повернути людей та території. Крім того, у Криму нечасто буває мінусова температура, тому це потрібно зробити якнайшвидше.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ті, хто зараз говорить про можливу "паузу в бойових діях" через мінусову температуру взимку, найімовірніше, ніколи не засмагали в січні на південному березі Криму", – йдеться у повідомленні.

До речі, раніше міністр оборони України Володимир Гаврилов несподівано заявив, що Україна може звільнити Кримський півострів уже до кінця грудня, а вся війна взагалі може закінчитися ближче до весни. Однак звучить усе це як нереальний план, хоч і після Херсона не можна бути чимось впевненим.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов раніше вже зазначав, що взимку активні бойові дії можуть затихнути, а навесні все почнеться знову. І за його прогнозами ЗСУ будуть у Криму вже ближче до травня, а можливо навіть раніше.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що з матами, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Раніше повідомлялося, що колишні "Беркутівці" воюють проти України: ГБР визначило два десятки зрадників

Також путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас з Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися .