Стало відомо, що в українському МЗС закликали заборонити пропагандистські телеканали на території Європейського Союзу. Продовжують дестабілізувати ситуацію.

Про це написав на особистій сторінці у Twitter глава відомства Дмитро Кулеба, коментуючи фрагмент із ефіру російського телеканалу.

По російському телебаченню все ще підбурюють геноцид українського народу, і на дев'ятий місяць війни канали все ще не заборонені на території Європейського Союзу. Тобто вони зі своєю риторикою дестабілізують ситуацію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наприклад, нещодавно з'явився фрагмент того, як російський депутат Державної Думи Борис Чернишев офіційно визнав, що головною метою ударів окупантів по Україні є енергетична інфраструктура.

Вони не приховують того, що роблять це має намір, і люди продовжують через це гинути. Також він називає це "проявом священної ненависті" до українців.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео

"Підбурювання до геноциду на російському телебаченні - у повному розпалі. Вони визнають, що Росія б'є по українській критичній інфраструктурі для того, щоб створити нестерпні умови для цивільного населення, і закликають до нових ударів. Російську пропаганду потрібно повністю заборонити - і в ЄС, і в інших країнах світу", – написав Дмитро Куліба.

Все це потрібно викорінити раз і назавжди, бо пропаганда - одна з найсильніших зброї, яка зараз має Кремль.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що пропагандисти скаржаться, що Херсон це Україна: підлітки допомагають ЗСУ наводити вогонь

Раніше повідомлялося, що з матами, черевиком у голову та форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Також, перелякані "чмобики" влаштували бунт і не хочуть ставати гарматним м'ясом