Саміт "Великої двадцятки", який напередодні пройшов на острові Балі, дав уже перші свої результати. Китай та Індія почали менше допомагати Росії.

Про це 24 каналу розповів російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко.

Зміни на підтримку Росії є суттєвими, і вони явно не на користь російського диктатора путіну. Колишні союзники Кремля знизили допомогу для них, а сам саміт можна назвати антипутінською коаліцією. Ізоляція на світовій арені очевидна.

Зустріч Путіна, скрін: YouTube
Зустріч Путіна, скрін: YouTube

Швидше за все це сталося через виступ Володимира Зеленського на даному заході в режимі онлайн, або через провальний бліцкриг в Україні. Як із Кримським півостровом вже точно не буде, та й сама територія скоро повернеться під контроль Києва.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Китай не лише знизив свою допомогу, а й попередив Кремль про неможливість використання ядерного озброєння.

Байден, Цзіньпін, путін, скріншот: YouTube
Байден, Цзіньпін, путін, скріншот: YouTube

"Цікаво, що перед самітом двадцятка мала поділитися навпіл. Тобто, 10 країн, як то кажуть, вільний світ, це країни НАТО, Європа, США, Канада, Австралія, Японія – рівно 10 разом із Євросоюзом, як окремим присутнім там суб'єктом. Ще 10 країн в інший бік – це Індонезія, Індія, Китай, Мексика – країни, які могли б підтримувати путінський режим або вагатися", - зазначив опозиційний журналіст.

Нагадаємо, що пропагандистка скабеєва на ходу змінює наративи, готуючи народ до поразки РФ .

Раніше повідомлялося, що окупанти почали вивозити все з лівого берега Херсона: знають, що буде далі

Також, наступ ЗСУ на Білгород і Курськ уже взимку: пропагандисти лякають своїх зомбі