Російська пропагандистка Маргарита симоньян, яка роками зомбує мізки росіянам і поширює кремлівські наративи, більше не може розповідати казки про "міць" путінської свори, яку нарекли другою армією.

Після деокупації Херсону, найбільшого міста яке змогли окупувати російські найманці, та ганебної втечі звідти путінських військ, пропагандисти ніяк не оговтаються після смачного ляпаса для росії.

Пропагандистка симоньян. Фото: скриншот з відео
Пропагандистка симоньян. Фото: скриншот з відео

Вигадувати виправдання дедалі складніше, і пропаганда "здувається". Пропагандистка вирішила пожартувати але вийшло не дуже впевнено.

Вона заявила, шо Херсон було вирішено перейменувати на "Хер_з_ним".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Херсон перейменували на Хер з ним. Я не знаю, кому це смішно, мені не смішно зовсім, - завила пропагандистка.

симоньян. Фото: скриншот Youtube
симоньян. Фото: скриншот Youtube

Раніше симоньян, виправдовуючи відступ рф на Півдні України, якось криво привела цитату Кутузова та запропонувала слово "москва" у ній замінити словом "Херсон". Це був такий тонкий натяк на те, що якщо путінська армія не піде з Херсона, її розгромлять так, що "вся росія буде втрачена".

пропагандистка симоньян, кадр з відео
пропагандистка симоньян, кадр з відео

Пропагандистам прийдеться ще не раз вигадувати, що казати своїм зомбомешканцям, і чому приходиться відступати, адже раніше їх переконували, що армія та зброя в рф чи не найкращі в світі.

Нагадаємо, ми писали, що коментар пропагандистці Симоньян росіяну дорого обійшовся: Оруел про таке й не підозрював.

Як повідомляв "Знай.ua" після тижневого "мовчання" терорист Стрєлков-Гіркін показався у військовій формі: міг вирушити на війну в Україну.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандисти натякають, чого бракує путіну між ніг для натискання на ядерну кнопку.