Стало відомо про те, чому Сполучені Штати Америки не хочуть чи не можуть дати Україні достатньої кількості зброї, оскільки це могло б дуже швидко завершити війну.

Таку думку 24 каналу озвучив російський публіцист із США Андрій Піонтковський.

За його словами, якщо Білий дім ухвалить рішення надати Україні достатньо зброї, тоді війна може закінчитися вже за кілька тижнів, проте Джо Байден ніяк не може визначитися між двома формулами від союзників.

Андрій Піонтковський
Андрій Піонтковський

На сьогоднішній день доля Росії та всіх представників влади залежить від рішення американського лідера. Якщо він збільшить допомогу для України, то крах Кремля буде миттєвим, і війна закінчиться за кілька тижнів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Війна вже програна у свідомості російського суспільства та російської армії", – зазначив російський публіцист із США.

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

У Джо Байдена сьогодні є дві формули того, як закінчуватиметься війна:

  • Перемога України, відновлення її територіальної цілісності та недопущення того, щоб Росія повторила війну;
  • Не допустити поразки України.

"Озброєння – це центральне питання, від якого залежить фінал цієї війни. Вірніше, фінал уже відомий – це перемога України. Залежить ціна та кількість жертв, які доведеться за неї платити", – зазначив Піонтковський.

Наразі вже не стоятиме питання зменшення допомоги для України, і цього ніколи не станеться. При цьому в результаті дій путіна у нас з'явився ще один союзник крім США та Великобританії – Німеччина.

Нагадаємо, що в МЗС України закликали ліквідувати російську пропаганду в ЄС: на 9-й місяць війни все ще говорять про геноцид українців

Раніше повідомлялося, що саміт G20 здивував своєю антипутінською коаліцією, навіть Китай тепер загрожує Кремлю .

Також Європа збирається відібрати у путіна його останні активи: Польща з Фінляндією закликала почати їх передачу Україні