Жителі Росії вкотре були шоковані тим, що відбувається у них у країні. Цього разу простий народ намагався вгадати, яку зарплату одержують головні пропагандисти країни.

Новий сюжет було знято місцевими засобами масової інформації.

Перша дівчина прикинула, що такі ведучі як Володимир Соловйов отримують у районі 100 тисяч рублів, адже більше за їхню роботу не платитимуть. Відповідь її вкрай здивувала, адже у 2020 році її дохід становив понад чотири мільйони рублів на місяць.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

"У сенсі? Більше ніж путін? Дивно, я в якійсь статті чула, що наш коханий В. В. заробляє всього 300 тисяч рублів" - каже росіянка, яка зовсім не розуміє, що відбувається у її країні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі прозвучало питання, чи пішла б вона займатися подібною діяльністю за такі великі гроші, але відповідь здивувала: "Ні, я за правду".

соловйов. Фото: скриншот з відео
соловйов. Фото: скриншот з відео

Наступна дівчина довго не могла дати відповідь, і схилялася спочатку до відповіді 50/50, а потім взагалі відповіла, що "швидше так". Вона теж не до кінця усвідомлює, яку шкоду ця робота завдає. Саме через таких пропагандистів згодом народ і вірить у "нацистів" в Україні. Її хлопець виявився більш тямущим, адже це йде в розріз з його принципами.

Один із наступних чоловіків показав весь егоїзм, який властивий цьому народові. Він все ще вважає, що народ нездатний ніяк змінити ситуацію, і що все залежить від влади. Працювати б із пропагандистами він би не зміг, але надто довго думав про це, тому його легко було б зламати.

Загалом більшість опитаних боялися сказати, що вони були б готові за великі гроші зомбувати людей, але багато хто замислився. Цей народ ще готовий відповідати за наслідки.

Нагадаємо, що пропагандистці Симоньян вже не смішно: не може пояснити вже собі

Раніше повідомлялося, що прив'язував українок до стовпів, а сьогодні вже у пакеті: кат більше нікому не зробить боляче

Також Володимир Зеленський розповів, чому відкинув сценарій повної евакуації всього Києва .