Пєсков прокоментував обшуки Київської Лаври, видно зачепили за живе.

22 листопада СБУ та Нацполіція разом з Національною гвардією України, провела обшуки у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі. На думку українських спецслужб є ризик терористичних актів, диверсій, тому не можна допустити, аби Лавра стала осередком "руського миру". Прессекретар путіна звернув увагу на цей факт, що ще раз підкреслило те, що на служителів Лаври треба було звернути увагу вже давно.

Київська Лавра. Фото: Youtube
Київська Лавра. Фото: Youtube

Насправді українська сторона давно воює з російською православною церквою і, я б сказав, що це потрібно розглядати як чергову ланку в ланцюзі цих воєнних дій проти російського православ'я. - заявив пєсков.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

СБУ повідомляло, що буде перевіряти дані про використання приміщень УПЦ для переховування диверсійно-розвідувальних груп, іноземних громадян, зберігання зброї та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Також СБУ проводить контррозвідувальні заходи у монастирі та в приміщеннях єпархії Української православної церкви (Московського патріархату) в Рівненській області.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти спалювали тіла своїх же людей на сміттєзвалищі у Херсоні: намагалися приховати реальну кількість втрат.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти спалювали тіла своїх же людей на сміттєзвалищі у Херсоні: намагалися приховати реальну кількість втрат.

Також "Знай.ua" інформував, що прив'язував українок до стовпів, а сьогодні вже в пакеті: кат більше нікому не зробить боляче.