Росія може готувати нові провокації на Білгородську область. Там буде можлива військова операція під "чужим прапором".

Про це повідомляють фахівці з американського Інституту вивчення війни .

За їхніми словами, сьогодні путін може розпочати підготовку до інформаційних умов для атаки на Білгородську область під чужим прапором, і все заради відновлення підтримки війни в Україні.

Танки. Фото: скриншот з Youtube
Танки. Фото: скриншот з Youtube

Пропагандистам вже дали завдання говорити на телебаченні досить дивні тези, нібито українські війська незабаром вторгнуться до Білгородської області, і тому вони нібито хочуть знову захопити Куп'янськ у Харківській області, щоб загрозу нападу було зведено до мінімуму.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Твердження Росії про напад України на Білгородську область, що готується, абсурдні і спрямовані тільки на те, щоб залякати громадськість і змусити її підтримати війну. Україна не має стратегічного інтересу у вторгненні до Росії і не може зробити це в таких масштабах", - зазначають аналітики.

Обстріл Білгорода
Обстріл Білгорода

Все це чергові фантастичні плани Кремля, щоби заспокоїти місцевих радикалів, які підтримують війну. Військори неодноразово звинувачували владу в тому, що вони не в змозі захистити країну, а «друга армія світу» лише ганьбиться.

До речі, американські експерти дуже сумніваються в тому, що росіянам все ж таки вдасться захопити Харківську область, і це правда. ЗСУ підготували потужнішу оборону на кордонах, яку їм уже не перервати.

Окупанти. Фото: кадр з відео
Окупанти. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, що кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна.

Раніше повідомлялося, що навіть після закінчення війни українці не будуть у безпеці: треба вже думати про захист

Також ЗСУ можуть вирішити питання лівого берега Півдня в найближчі тижні