11 листопада відбулася по-справжньому історична подія, оскільки Херсон понад вісім місяців російської окупації знову повернувся додому.

Тисячі громадян вийшли на головні площі міста для того, щоб зустріти українських захисників, без яких цього не сталося б. За місцевими мешканцями видно, що вони дуже втомилися від "російського світу", і крізь щастя було видно втому і сльози від того, що цей страх закінчився.

Наприклад, ця фотографія маленького хлопчика облетіла всі світові засоби масової інформації. У його очах незважаючи на юний вік, можна побачити всю ненависть до цих нелюдів.

Маленький житель Херсона, фото: вільне джерело
Маленький житель Херсона, фото: вільне джерело

Йому, як і сотням тисяч людей, довелося виживати всі ці 8 місяців через постійні катастрофи, які принесла на його рідну землю Росія.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відомий український політичний діяч та журналіст Денис Казанський уже встиг відвідати звільнене місто та поговорити з місцевими жителями. На головній площі міста він зустрів того самого хлопчика. Він уже не такий сумний, і можна побачити навіть легку посмішку на обличчі. До речі, на рукаві є ще й жовта пов'язка, як українські захисники. Він дуже радий, що місто знову ожило.

"Приїхав до Херсона та зустрів там цього суворого хлопця, фото якого стало відомо на весь світ" - йдеться у повідомленні під постом.

У коментарях користувачі помітили величезну подібність до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і дуже сподіваються, що у хлопчика все добре.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

"Зміна росте Залужному. Козак справжній, Очі такі суворі .... Смерть москалям. дуже шкода, що нашим діткам і всій нашій країні випало таке горе. Але перемога буде за нами. Віримо у ВСУ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺

"Зараз росте покоління, яке ніколи і не перед ким не встане на коліна. Вони будуть гризти зубами будь-кого, хто посягає на їхню волю. Головне, щоб усі вижили і в главі держави були адекватні люди";

"Який хороший 🥰 приємно бачити що він уже не такий сумний, сподіваюся у нього все в порядку) Говорять малий Залужний, так що ..🤭";

"Бажаю хлопцеві міцного здоров'я та щасливих років життя. Росія буде покарана";

"Я не знаю чи був Залужний у Херсоні, але в нього там точно є син";

"Мені здається, що росіяни злякалися саме цього малюка";

"Як же він ненавидітиме русю. І правильно!".

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

Нагадаємо, що з матами, черевиком у голову і форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Раніше повідомлялося, що колишні "Беркутівці" воюють проти України: ГБР визначило два десятки зрадників

Також путін поставив усе на головну битву в Україні, і це не Донбас з Кримом: кожен українець буде зобов'язаний боротися .