медведєв. Фто: скриншот з відео
медведєв. Фто: скриншот з відео

У Кремлі продовжується істерика, через визнання росії країною терористом та країною спонсором тероризму.

Тепер у рф натякають на свої наступні дії в цій війні, показуючи з десяток смертоносних ракет, якими вбивають українських немовлят у пологових будинках. Про це написав у власному Telegram-каналі заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв, скріншот: YouTube
Дмитро Медведєв, скріншот: YouTube

Нарощування обсягів постачання Збройним силам Росії високоточної зброї обговорили під час відвідин державного науково-виробничого підприємства "Регіон". Вороги продовжують уважно "калькулювати" наші пуски та наші запаси. Даремно сподіваються на виснаження наших можливостей. Далі буде. Усім вистачить! - написав медвєдєв

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

медведєв. Фто: скриншот з відео
медведєв. Фто: скриншот з відео

Таким чином медведєв підтвердив, що росія країна терорист, до якої треба застосовувати дедалі жорсткіші санкції. На відео яке розмістив путінський фантзер - ракети, та деталі від них. Шкода медведєв не розповідає, що з випущених 70 ракет українці збили понад 50.

Раніше медведєв хильнув зайвого та знову розповідав фантазії та вигадані казки, на тему Києва та Київської Русі.

медведєв. Фто: скриншот з відео
медведєв. Фто: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що обміненого Медведчука з "ОПЗЖ" помітили з Марченко у Криму: знову хоче в полон до ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" викинути посібників "руського міра" з Верхової ради: до Володимира Зеленського звернулися з важливим проханням.

Також "Знай.ua" інформував, "Путіна винесуть вперед ногами": російський журналіст побачив початок кінця диктатури в росії вже за пару місяців.