Пропагандисти змінили риторику та стали говорити про реальне положення речей.

На шоу яке веде один з основних пропагандистів рф соловйов, почали говорити про те, що Крим та захоплені області України — це не є держава російська федерація, тому й використання ядерної зброї в цьому випадку недоречне.

пропагандист. Фото: кадр з відео
пропагандист. Фото: кадр з відео

Також один із "запрошених" гостей заявив, що прямої агресії проти росії НАТО не має. А проти росії протистоять українські солдати.

Війська НАТО там не воюють, там можливо є інструктори та ті, хто навчають. - зазначив один з

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вони нагадали, що території стали територіями росії зовсім нещодавно, тому вважати це повноцінно російською федерацією причин не має .

Схоже, на пропагандистському каналі готуються до капітуляції, та готують своїх замбаків до нових реалій.

пропагандист. Фото: кадр з відео
пропагандист. Фото: кадр з відео

Мова йде про те, що в ході спеціальної операції ми взяли контроль за двома областями, про які мова до цього часу не йшла. Нашою конституцією вони стали починаючи з вересня цього року. зазначив один з гостей соловйова.

Зрозуміло, що такі розмови стали можливими тільки після того, як поразка російської армії стала надто очевидна.

Нагадаємо, ми писали, що Медведєв довів, що росію не даремно назвали терористом, сподівається залякати ракетами: "Далі буде"

Як повідомляв "Знай.ua" обіср*лись в Україні? Пропагандисти на росії знайшли нову жертву — де тепер будуть шукати "бандерівців" та "нациків.

Також "Знай.ua" інформував, що у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить.