Повномасштабна фаза війни в Україні проти Росії триває вже понад 275 днів... важко уявити, проте вже понад дев'ять місяців минуло з моменту настання ворога на кількох напрямках.

За цей час ЗСУ вміло знищило понад 80 тисяч російських солдатів, включаючи строковиків, найманців та мобілізованих.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Наші військовослужбовці враховують усі загрози, у тому числі можливе повторне вторгнення з Білорусі, але вже включаючи і самих білорусів, які готові воювати за РФ. Зараз це неможливо. Кількість військ ворога не готова до того, щоб перетинати кордон і перетворитися на "драніки". Однак видання RLI повідомляє, що Кремль готовий і хоче ліквідувати самопроголошеного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, щоб згодом контролювати їхню армію.

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента
Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вже зовсім скоро протягом найближчих днів, за даними аналітиків, на Лукашенка можуть вчинити замах. Згодом вони сліплять докази нібито причетності до цього України і, звичайно, Польщі "під керівництвом розвідки НАТО". І тоді у них з'явиться привід, щоби білоруські війська були втягнуті в бойові дії. А Білорусь була поглинена Росією та позбавлена ​​суверенітету.

Нагадаємо, пропагандистські екстрасенси передбачали зникнення Заходу, а росію прирекли "оазисом світла": дурдом на ТБ триває

Як повідомляв "Знай.uа", Путін вперше озвучив офіційні цілі війни, проте вустами Пєскова та Лукашенка : "Український народ знищується"

Знай.ua писав, наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно