Жителі Росії з самого ранку налякані активністю української армії в одному з українських міст, проте є один нюанс.

Справа в тому, що у мережі з'явився ролик із колоною техніки Збройних сил України у місті Твер. Жителі міста, яке знаходиться недалеко від Москви, були вкрай здивовані таким розташуванням подій, а деякі взагалі були налякані.

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube
Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

Народ зазначив, що на вулицях були помічені бойові машини піхоти (БМП) із жовто-блакитними прапорами, які пересувалися у супроводі поліції.

"Це що таке відбувається в нас! Хлопці, нічого особистого, звичайно... Це може бути комусь здасться якоюсь провокацією... Але в мене трохи відчуття сюрреалізму якогось..." - каже росiянин на записi.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте, як виявилось, поки що це не українські захисники приїхали звільняти Москву від диктатури путіна. Це лише зйомки чергового пропагандистського фільму про війну в Україні під назвою "Музикант".

"У Центральному районі Твері відбуваються зйомки художнього фільму під робочою назвою "Музикант" про проведення спеціальної військової операції на території України з використанням спеціальної техніки. У зв'язку з цим обмежено рух транспорту окремими вулицями", - повідомили у тверській адміністрації.

полонені окупанти
полонені окупанти

Про що саме розповідатиметься у фільмі - поки що невідомо, однак, кількість брехні та фейків там безперечно зашквалюватиме.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про деокупацію Криму не військовим шляхом, але є нюанс .

Раніше повідомлялося, що Ангела Меркель, яка виростила тирана путіна, відхрестилася від своєї провини .

Також до росіян прийшло усвідомлення, що лівий берег Дніпра знову незабаром опиниться під українським прапором: ЗСУ не дають перепочити