Жителі Росії з самого ранку налякані активністю української армії в одному з українських міст, проте є один нюанс.

Справа в тому, що у мережі з'явився ролик із колоною техніки Збройних сил України у місті Твер. Жителі міста, яке знаходиться недалеко від Москви, були вкрай здивовані таким розташуванням подій, а деякі взагалі були налякані.

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube
Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

Народ зазначив, що на вулицях були помічені бойові машини піхоти (БМП) із жовто-блакитними прапорами, які пересувалися у супроводі поліції.

"Це що таке відбувається в нас! Хлопці, нічого особистого, звичайно... Це може бути комусь здасться якоюсь провокацією... Але в мене трохи відчуття сюрреалізму якогось..." - каже росiянин на записi.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Проте, як виявилось, поки що це не українські захисники приїхали звільняти Москву від диктатури путіна. Це лише зйомки чергового пропагандистського фільму про війну в Україні під назвою "Музикант".

"У Центральному районі Твері відбуваються зйомки художнього фільму під робочою назвою "Музикант" про проведення спеціальної військової операції на території України з використанням спеціальної техніки. У зв'язку з цим обмежено рух транспорту окремими вулицями", - повідомили у тверській адміністрації.

полонені окупанти
полонені окупанти

Про що саме розповідатиметься у фільмі - поки що невідомо, однак, кількість брехні та фейків там безперечно зашквалюватиме.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про деокупацію Криму не військовим шляхом, але є нюанс .

Раніше повідомлялося, що Ангела Меркель, яка виростила тирана путіна, відхрестилася від своєї провини .

Також до росіян прийшло усвідомлення, що лівий берег Дніпра знову незабаром опиниться під українським прапором: ЗСУ не дають перепочити