Деспотичний президент росії володимир путін викликав нові побоювання з приводу свого здоров'я після того, як він хрипів і кашляв під час чергової постановочної зустрічі.

Протягом кількох місяців ходили чутки про те, що путін серйозно хворий, і він не зробив нічого, щоб розвіяти побоювання під час бурхливої ​​зустрічі з мамами солдатів, які нібито загинули у його війні з Україною.

Диктатор пригощався свіжими ягодами і тортом з родичами, що смутили, але, схоже, йому було не по собі.

Слова давалися нелегко, він часто відкашлювався, коли розмовляв з людьми, у яких, якби не він, усе ще були б діти, хоча справжні особи жінок невідомі.

Владимир путин с матерями, фото: Александр Щербак/AP/REX/Shutterstock
Владимир путин с матерями, фото: Александр Щербак/AP/REX/Shutterstock

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Ця новина з'явилася після того, як рука путіна побіліла під час зустрічі з лідером Куби, президентом Мігелем Діас-Канелем.

"Натовп" був ретельно відібраний, запрошений до його офіційної резиденції, щоб він міг розповісти, як сильно відчуває втрати військ, яких ніколи не зустрічав, але послав воювати.

Він сказав: "Я хотів би, щоб ви знали, що я особисто і все керівництво країни - поділяємо ваш біль. Ми розуміємо, що ніщо не може замінити втрату сина, особливо для матері... ми поділяємо цей біль".

Сумно відвертий вчинок був здійснений після того, як диктатор зазнав різкої критики з боку засмучених батьків, які стверджували, що він використовував їхніх дітей як гарматне м'ясо і з тих пір уникає їх.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Як і очікувалося, вся справа була ретельно продумана, щоб добре виглядати в очах російських ЗМІ. З огляду на це не підтверджено, чи справді люди, з якими він розмовляв, втратили своїх дітей на війні. Передбачається, що російські журналісти ідентифікували деяких жінок як прихильників путіна.

У вівторок (22 листопада) нібито хворий російський лідер щосили чіплявся за стілець і здавався нестійким, а його руки здавалися дивним фіолетовим кольором.

Нині йому 70 років, і він зазнає великої напруги, оскільки війна в Україні продовжує йти для нього жахливо.

Нагадаємо, що ЗСУ були помічені за 200 кілометрів від Москви, місцеві налякані і готуються вивчати українську: "Відчуття сюрреалізму".

Раніше ми повідомляли, що путін готує замах на Лукашенка, щоби захопити Білорусь: залишилися лічені дні.