Депутат Сейму Латвії Александр Кірштейнс сказав історичну "базу", якої не знає навіть частина українців.

Він заявив, що російської нації як такої немає, а російська мова – це діалект, що виник з української мови. Про це депутат написав на своїй сторінці в Twitter.

"Немає такої російської нації. Сама російська мова виникла як діалект, коли монголо-татари намагалися говорити українською", – заявив Кірштейнс.

Скриншот повіомлення в Twitter
Скриншот повіомлення в Twitter

Свою репліку Александр Кірштейнс написав у відповідь до іншого твіту, де шукли росіян серед так званої опозиції, в росії, представленої виключно євреями. "На тебебаченні розповідають про п'ятьох кремлівських опозиціонерів і всі п'ять євреїв - Карамурза, Навальний, Ходорковський, Яшин, Нємцов. Де ж самі росіяни?".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під твітом Кірштейнса серед росіян почалося справжнє пекло. Вони називали латвійського депутата матами, та взагалі показували свій і так всім відомий рівень культури.

Українці підтримали та подякували Кірштейнсу:

"Ожне задоволення дивитися, як палає у русні", "Як я люблю країни Балтії", "А рашистів як у коментарях бомбить що, не подобається? А нефіг було лізти зі своєю армією до України. Тепер всі дізнаються про вашу реальну історію", - написали українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ були помічені за 200 кілометрів від Москви, місцеві налякані і готуються вивчати українську: "Відчуття сюрреалізму".

Як повідомляв "Знай.ua" Ангела Меркель, яка викохала тирана путіна, відхрестилася від своєї провини: "У мене більше не було важелів".

Також "Знай.ua" інформував, що путін вперше озвучив офіційні цілі війни, проте вустами Пєскова та Лукашенка: "Український народ знищується".