У столиці Хакасії Абакані через пошкодження на трубопроводі від теплопостачання вимкнули близько 70 тис. осіб.

В Абакані замерзає третина мешканців міста. Це сталося через серйозну аварію трубопроводу. Про це повідомили російські ЗМІ.

Аварія на рф. Фото: скриншот Telegram
Аварія на рф. Фото: скриншот Telegram

Ще зима не розпочалася, а вже 270 багатоквартирних будинків, чотири школи, ліцей, гімназія, сім дитячих садків залишилися без тепла. Вночі температура може опуститись до 30 градусів.

Влада обіцяє повернути тепло ще до 24 години, проте сказати точно, що це дійсно буде так ніхто не може, адже невідомо, як зварювальники зможуть запаяти тріщину у велетенській трубі на морозі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Місце пошкодження знаходилося у тепловій камері. Після скидання тиску рятувальники розпочали зварювальні роботи на трубопроводі. Однак швидко подати тепло не вдалося.

Росіянам і обстрілів не потрібно, через відсутність бажання покращувати своє життя, і неймовірну жагу лізти на чужі території, прийдеться не українцям емігрувати до Європи, а самим "виновникам торжества".

Нагадаємо, ми писали, що до росіян прийшло усвідомлення, що лівий берег Дніпра знову незабаром опиниться під українським прапором: ЗСУ не дають перепочити.

Як повідомляв "Знай.ua" путін вперше озвучив офіційні цілі війни, проте вустами Пєскова та Лукашенка.

Також "Знай.ua" інформував, російське безумство, про яке неможливо мовчати: як мобік "випадково" залишив кулю в шиї товариша.