Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив назвати одразу шість наслідків для російської федерації після того, як Україна здобуде перемогу.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої є. Регулярно чоловік висловлюється у різкій формі про те, що відбувається в країні, і звертається до країни-терористки та її правителів.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Сьогодні всім уже очевидно, що Росії не здобути перемогу у цій війні, і Україна обов'язково переможе – це лише питання часу. У Кремлі не зможуть розраховувати на силове захоплення українських територій після нашої перемоги, і це дуже вдарить по їхній економіці.

"Покарання військових злочинців. Зменшення підтримки терористів у світі. Відновлення міжнародного права. Неможливість силового захоплення територій. Економічне знищення агресора. Припинення будь-якого шантажу. Це можливо, якщо РФ програє. Україна це підтримує. Хто ні?" - Заявив Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вище він перерахував усе те, що станеться з Росією вже зовсім скоро, і до цього привів країну кривавий диктатор путін, якого продовжує підтримувати значна частина населення.

До речі, раніше чоловік зазначав, що жоден російський удар по об'єктах енергетики ще не вплинув на ситуацію на фронті. Саме тому все це можна легко назвати тероризмом проти мирного населення.

Вони продовжують програвати та втрачати захоплені території, тому намагаються мстити за це, і хочуть змусити керівництво сісти за стіл переговорів.

Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео
Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що російські окупанти гріються від багать через погану амуніцію, і здають свої позиції української артилерії .

Раніше повідомлялося, що у звільненому Херсоні знайшли маленьку копію Валерія Залужного

Також знайдено бункери, в яких може ховатися путін: розкидані по всій країні на високій глибині .