Російські пропагандисти почали розповсюджувати фейк про «репресії» місцевого населення на деокупованих територіях, але в Генштабі вже спростували це.

Про це написали на сторінці відомства у соціальній мережі Facebook , адже це не відповідає дійсності. Окупантам не обдурити людей.

Тактика поширення фейків та дезінформації продовжується, і тепер вони почали брехати про "репресії" місцевого населення на звільнених від росіян земель.

Громадяни України починають залякувати тим, що Збройні сили України затримують усіх підряд для того, щоб «збільшити обмінний фонд». Навіть звучить абсурдно, але є й ті, хто в це вірить.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Ворог поширює дезінформацію, що громадян України зі звільнених територій затримують українські військові для збільшення обмінного фонду, звинувачуючи їх у співпраці з окупантами", - йдеться у повідомленні.

Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook
Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook

Росіяни також намагаються дискредитувати ще й Сили оборони України, цим не даючи життя мирним жителям. Російські окупанти почали обстрілювати населені пункти і всю відповідальність за це намагаються перекласти на Збройні сили України. Проте всі давно розуміють, хто саме відповідальний за це.

Нещодавно росіяни "героїчно відступили" з Херсона, після чого почали обстрілювати місто. Наразі вони намагаються перетворити його на другий Маріуполь, проте ВСУ обов'язково вирішать цю проблему найближчим часом.

Окупанти. Фото: кадр з відео
Окупанти. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, що звичайних росіян запитали про українців

Раніше повідомлялося, що окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС: путін злякався весняного наступу на Крим

Також кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна