Екскуратор ВПК Дмитро Рогозін "воює проти НАТО" у натовському екіпіруванні. Його одяг та боєкомплект, за підрахунками, коштує близько мільйона рублів.

Всі вже підзабули про головного твітер-розважальника роскосмосу рогозіна. Але пропагандист нагадав про себе, знявшись у фотосесії у військовій формі. Першими на непатріотичне обмундирування "глави групи радників у зоні СВО" звернули увагу у своїх каналах обурені воєнкори. У міноборони підтвердив їхню правоту.

Рогозин. Фото: Telegram
Рогозин. Фото: Telegram

Одягнений колишній глава Роскомоса в австрійську куртку Carinthia (до мобілізації коштувала до 80 тис. руб.) Носить турецький бронежилет фірми BIKATEX.

Військори дивуються, чому його, а не комплект "Ратник", який хвалив і вимагав поставити на озброєння ще в 2013 році.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рогозин. Фото: Telegram
Рогозин. Фото: Telegram

У жилеті — ріжки для німецького пістолета-кулемета MP-5 (у "Матриці" його використав Нео у перестрілці зі спецназом) та магазини до американського автомата FN SCAR-H, зброї рейнджерів. Ціни стволів — від 350 тис.

Рогозін також позує з американською штурмовою гвинтівкою AR-15 та пістолетом, схожим на Glock-18.

Рогозин. Фото: Telegram
Рогозин. Фото: Telegram

Навіть черевики — словацькі (Zephire, від 25 тис.). А з російського у Рогозіна лише шолом від "Армокому" (ціна від 120 тис.).

Нагадаємо, ми писали, що по Хакасії вдарила путінська стабільність: на росії залишилось без опалення 70 тисяч людей у лютий мороз.

Як повідомляв "Знай.ua" депутат з Латвії викликав "пожежу" серед росіян, та вказав, звідки взялась їхня "нація": "Намагались говорити українською"

Також "Знай.ua" інформував, пропагандистка симоньян закрила рота ниючим "мобікам" і закликала "надихатися" бідним російським народом