Пропагандисти дедалі частіше впадають в крайності, то хочуть винищити український народ, то навпаки закликають не махати українськими прапорами.

Росіянам вже набридли новини про Україну. І це позитивний знак, тому що з 2023 року стартує передвиборча президентська кампанія на росіі. Путін на війні не зможе зробити собі рейтинг.

Пропагандисти. Фото: кадр з відео
Пропагандисти. Фото: кадр з відео

У одному з шоу пропагандист розповідає, що їм набридло дивитися на українські прапори, та закликає подивитися "правді в очі" і розв'язувати власні проблеми.

Варто зауважити, що в українському інформаційному просторі з новою силою стали працювати пропагандисти. Їхня активність, спрямована на розгойдування ситуації всередині суспільства. Не перестають бути актуальними для російських "темників" і фабрикування фейкових новин про утиснення вимушених переселенців в Європі, нестачу Західної зброї для ЗСУ, протести в Європі проти її надання Україні та загальну втомленість Західних лідерів від українських проблем.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Насправді Західні лідери не втомлюються не лише допомагати, але й повторювати, що будуть допомагати Україні до її повної перемоги на полі бою. Такі заяви постійно робить і генеральний секретар НАТО і лідери європейських країн, США та Канади.

Нагадаємо, ми писали, що росія знову готує масований ракетний удар: 20 нових бомбардувальників уже на бойових місцях.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Подоляк назвав головні наслідки для Кремля після перемоги України, і всім доведеться з цим змиритися

Також "Знай.ua" інформував, депутат з Латвії викликав "пожежу" серед росіян, та вказав, звідки взялась їхня "нація": "Намагались говорити українською".