Став відомий ще один сценарій того, що може статися з білоруським диктатором Олександром Лукашенком. У живих йому вже не залишитися за жодних обставин.

Таку думку 24 канали озвучив російський опозиційний політик Геннадій Гудков.

Сьогодні його можна сміливо називати «бідним диктатором», оскільки його ненавидить як народ і Захід, а й сам путін. Варіантів вижити у нього практично немає.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Смерть білоруського міністра закордонних справ була останнім попередженням для Лукашенка від путіна, і наступним може бути саме він. Все тому, що той не хоче виконувати розпорядження Кремля.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Самопроголошений президент це чудово розуміє, а якщо він ще й у війну вступить, то випарується навіть наймізерніший шанс на життя.

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram
лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

"Шанси впадуть не до нуля, а до негативної величини. Ні за яких обставин він не залишиться живим. Він це розуміє, тому він надалі будити брехати, водити за ніс і т.д. Куди податися "бідному" диктатору? Хіба триматися до кінця, а кінець скоро. Він розуміє, що війну Путіним уже програно, хіба диво станеться, на яке так сподівається Путін", - зазначив Геннадій Гудков.

При цьому останні тижні все частіше з'являються чутки про те, що білоруські війська все ж таки зайдуть на територію України, однак зроблять це з метою провокації, адже ЗСУ з ними швидко розправляться, і все це чудово розуміють. Логіки тут мало, втім, як завжди.

Нагадаємо, що російські окупанти гріються від вогнищ через погану амуніцію, і здають свої позиції української артилерії .

Раніше повідомлялося, що у звільненому Херсоні знайшли маленьку копію Валерія Залужного

Також знайдено бункери, в яких може ховатися путін: розкидані по всій країні на високій глибині .