Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вирішив відповісти головному російському алкоголіку Дмитру Медведєву про Кримський півострів.

Написав про це чоловік на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є. Регулярно там співробітник ОПУ висловлює свою думку щодо ситуації в країні та світі.

За його словами, суд над російськими військовими злочинці має бути проведений в українському місті Ялта - на місці заснування ООН, і тільки таким способом можна змусити окупантів поважати міжнародне право.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Слідчий ізолятор міста Ялта - чудове місце для утримання російських військових злочинців перед спеціальним трибуналом. Що почалося в Криму, має там і закінчитися. Немає іншого шляху змусити клептоманів поважати міжнародне право як суд у місці, де було засновано сучасну ООН", - наголосив він. .

Михайло Подоляк, фото: Instagram
Михайло Подоляк, фото: Instagram

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв далі знову почав загрожувати Михайлу Подоляку, який раніше пообіцяв українцям через півроку вийти в ефір з українського Криму. Саме тоді, коли звідти втечуть усі росіяни, що вкрали майно в українців.

"Українські курці продовжують мріяти прямими відеовключеннями з Ялти та інших місць. Можна організувати таке. Прямо із СІЗО в Криму. Хоча найбільш просунутим вдасться організувати сеанс зв'язку з "Лефортово", - написав у себе у Twitter Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube
Дмитро Медведєв. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що матері окупантів почали бунтувати через бідність країни: благають путі вивести війська, і витрачати гроші на громадян

Також Україні загрожує повне занурення у темряву, якщо головну проблему не вирішити вже зараз