Стало відомо, як повномасштабна війна Росії проти України почала кардинально змінювати світовий порядок. Відбувається те, чого так хотів путін, проте точно не на користь Кремля.

На цьому наголосив відомий український військовий експерт під час ефіру на YouTube.

Старого світу більше не існує і відбувається ця трансформація вже останні 10 місяців. Недієздатність старої світової системи, а також ряду міжнародних організацій була чудово показана в цій війні.

Олег Жданов, фото: скріншот із відео
Олег Жданов, фото: скріншот із відео

"Геноцид українців росіянами – виключно російський наратив, їхня політика щодо України. А Китай вирішив пограти у власну гру, щоб поторгуватися зі США. Війна в Україні – це привід чи причина зламати старий світовий порядок. Адже сьогодні не працює жодна інституція зі старого світового порядку", – пояснив Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Практично всі міжнародні організації, які мають захищати сучасний світ від нової війни, цілком дискредитували себе. Ніякої міжнародної безпеки більше не існує, яку так обіцяли ООН, чи Червоний Хрест, який не хоче чи не може допомогти повністю Україні.

Рада ООН. Фото: Youtube
Рада ООН. Фото: Youtube

"Погляньте, що відбувається з ОБСЄ. Наша делегація навіть вирішила не брати участь у Парламентській асамблеї ОБСЄ, бо там досі не можуть вирішити питання: проганяти Росію чи ні. Старий світовий порядок не працює зовсім. Його непрацездатність виявляє наша війна. Загибель людей у цій війні - як наслідок самих бойових дій", - додав військовий експерт.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба у відчаї звернувся до країн НАТО .

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк різко відповів алкоголіку Медведєву: змусять поважати на історичному місці

Також росія збиралася вдарити по Україні ядерною зброєю: що зупинило терористів