Повномасштабне вторгнення Росії в Україну триває вже більше 275 днів, в ході яких наш противник втратив близько 90 тисяч людей, за офіційними даними... хоча їх може бути набагато більше, якщо врахувати, що не всі поранені виживають у лікарнях.

Дедалі частіше в новинах ми спостерігаємо, що війна вже давно не триває лише на території нашої країни. Щодня десь у Росії щось вибухає, щось горить, когось убивають. Лише вранці 30 листопада зафіксували три масові надзвичайні ситуації, включаючи сильну пожежу на ТЕЦ у Пермі. За даними російських ЗМІ, площа займання становить 1500 квадратних метрів.

Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram
Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram

Однак не це цікаво, бо китайський міжнародний телеканал "CGTN Русский" несподівано визнав Брянську народну республіку. Хоча цього дуже чекають Курськ, Білгород та інші регіони РФ.

"Пожежа в Брянській народній республіці сталася через попадання невстановленого боєприпасу, передає УНІАН. Повідомляється, що боєприпас було скинуто з безпілотника в резервуар з дизельним паливом. В результаті спалахнули ще 2 резервуари", - йдеться в Twitter.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Брянська народна республіка, скріншот: Twitter
Брянська народна республіка, скріншот: Twitter

"Я думаю, це саботаж з боку Курської Народної Республіки, у них там постійно якась др*чня на кордоні", "На референдумі жителі БНР виявили бажання увійти до складу України, а Москва їх тепер бомбардує за це", "Молодці китайці (за поданням інформації)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Ми не зможемо перемогти": Дмитро Кулеба у відчаї звернувся до країн НАТО

Як повідомляв "Знай.uа", Україна мала стати тільки початком: Путін задумав атакувати низку країн

Знай.ua писав, Михайло Подоляк різко відповів алкоголіку Медведєву: змусять поважати на історичному місці